Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? 6.03-12.03

În această săptămână, ține-te ocupat sau ocupată cu niște muzică pe spectrul jazz – rock românesc, stand-up, expoziții de artă contemporană & party feminist. Ediție aproape specială de primăvară.

Dacă tot e mai frumos afară săptămâna asta, fă-ți programul astfel încât să nu excluzi nici promenada primăvăratică pe Calea Victoriei, nici turele romantice prin Cișmigiu. Evenimentele noastre se învârt prin zonă, ca să nu cumva să pierzi momentul.

 

Luni, pe jazz și pe chill la The Jazz Community @ Control Club

6 martie | 20.00 | Control Club

Ai auzit de marți în Control, acum este timpul să o iei înainte și să o experimentezi pe sora ei mai liniștită și mai underground, lunea în Control. Începe cu acorduri de jazz, în toată versatilitatea lui. De pe vinil în deschidere, dar și live în fața ta.

Preț bilet: 35 lei, și-l poți lua de aici

Vezi ce muzicieni locali de jazz cântă diseară, pe pagina evenimentului.

 

Miercuri, Ultima plimbare prin „Îmi e mai bine când sunt cu tine” @ E T A J

până pe 8 martie | 19.00 | E T A J artist-run space

Artistul Radu Cool Cat își strânge expoziția, Îmi e mai bine când sunt cu tine, pe 8, când organizează și un finisaj (vernisaj dar cu sfârșit). Artă vizuală cu exact doza de ludic de care ai nevoie într-o miercuri aglomerată (pentru că, de ziua femeii, mai avem câteva idei de cum ai putea să celebrezi feminitatea din viața ta).

Intrare gratuită

Mai multe detalii pe pagina evenimentului. 

  

De 8 Martie, petrece feminist @ Filaret 16

8 martie | 19.00 | Mitropolit Filaret 16

Dacă ajungi mai devreme, participă la discuția inițiată de Roxana Geru despre Siguranța persoanelor Transgender/ Queer, de la 17 la 19. Mai apoi, se dă drumul la muzică ancorată social. De toate felurile, direct din playlistul Aldessei.

May be an image of text that says "De 8 martie se luptă și se dansează! Party feminist cu Aldessa de la 19:00 la Filaret 16 N"

Citește mai mult pe Facebook.

 

Joi, Yo Mama Night (Open mic) @ The Fool

9 martie | 20.00 | The Fool

Crezi că le-ai auzit pe toate? Hai să vezi ce au de spus niște amatori cu umor despre mame și mă-ți, probabil în acel ton comic care frizează cu ofensivul (dacă te ține). Tema este Yo Mama. Nu mai zic că poți urca și tu pe scena din The Fool, dacă ți-ai pregătit un text drăguț și ai puțin curaj.

May be an image of 1 person and text that says "STAND-UP COMEDY OPEN-MIC YO MAMA NIGHT 10 COMEDIANȚI AMATORI INTRARE LIBERĂ REZERVĂRI: 0786 784 784 JOI, 9 MAR- -20:00 MC: ŞETREANU HEADLINE NAGEME AEN"

Intrare liberă, rezervări la 0786 784 784

Află mai multe despre eveniment aici.

 

Vineri: lansare EP Dimitri’s Bats @ Control Club

10 martie | 19.00 | Control Club

Băieții de la Dimitri’s Bats promit un concert de neuitat cu ocazia lansării Monobloc, cel mai nou EP al trupei, care conține „Get Your Fix” și „Casablanca”, dar și muzică de-a lor pe care poate n-o știi încă (dar sigur ți-ar plăcea).

Preț bilet: 55 lei de aici (în presale)

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

  

Sâmbătă, vernisaj „To live despite what odds are given to us” @ E T A J artist-run space

11(-25) martie | 19.00 | E T A J artist-run space

Sub semnătura artistei vizuale Ilina Schileru, expoziția de imagini To live despite what odds are given to us este atât din New York, cât și dintr-o singurătate lăuntrică. Despre a fi străin, despre a fi înstrăinat și despre călătoria unui om.

May be an image of 1 person and text

Intrare liberă

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Duminică, luăm masa comunitară la Londohome 

25, 26 februarie | 13.30 – 19.00 | Londohome

Într-o inițiativă menită să strângă împreună o comunitate și să susțină activitatea celor de la Centrul educațional de arte performative CEVA, mănâncă altfel în oraș duminica asta.

May be an image of text that says "MASĂ COMUNITARĂ #2 Londohome Bucuresti SăAjungă jungă laTTi str. General David Praporgescu 31"

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Foto-credit: E T A J

Lasă un comentariu