Skip to content Skip to footer

Unde mergem săptămâna asta? / București

Dacă vara s-a încheiat, nu înseamnă că la fel și evenimentele. Între expoziții de artă și manele în mod (ne)ironic, nu te chinui să scrollezi prin evenimentele de pe Facebook, avem noi ceva și pentru tine.

Joi, 1 septembrie – Expozițiile Fusion:AIR și Art in Progress_4

Disclaimer! Ai timp să le vezi și săptămâna viitoare. 

Fusion:AIR – ‘Unexpected (RE)solutions – How the process drives the outcome a câștigat anul acesta, cu proiectele interdisciplinare, premiul AFCN. Pe scurt, despre ce se întâmplă atunci când aduci un artist și un inginer împreună. 

Între 1 și 10 septembrie, 18.00-22.00.

Intrare liberă.

Art in Progress_4. Intermedium este un demers multidisciplinar DIPLOMA, prin care the Institute face cunoștință publicului larg cu noua generație de creatori români.

Între 1 și 18 septembrie, 18.00-22.00.

Intrare liberă.

Vineri, 2 septembrie – SHOW 2: Stand-up comedy la Comics Club

Poți să te duci direct acasă după job-ul 9 to 5. Dar nu mai bine bem o bere împreună la un stand-up? Cu Sorin Pârcălab, Toma, Sergiu Mirică și Mitran, pe terasă, cât încă e cald. 

Ora 22.00.

Preț bilet: 58.27 lei

Sâmbătă, 3 septembrie – Maneloteca @Berceni, București

Recomandare pentru o noapte nepretențioasă, unde vii și cu windbreaker și cu lanțul de aur. Prima Manelotecă a sezonului are un mic twist – se mută din centrul orașului în cartierul Berceni. Poți scoate oamenii din Berceni pentru proto-manele, dar nu poți scoate Berceniul din Manelotecă. 

De la ora 22.00.

Preț intrare: 25 de lei dacă ai sub 21 de ani și 35 de lei pentru restul.

Duminică, 4 septembrie – Familia Addams (regia Răzvan Mazilu)

Un spectacol muzical care revizitează universul Addams, într-o noapte în care familia atipică invită la cină ”your neighbours nextdoor”. Un show dinamic și excentric, cu umor morbid, deopotrivă întunecat și vioi. 

Între orele 19.00-21.30.

Preț bilet: 75 lei, la categoria II și 100 de lei la categoria I. 

Lasă un comentariu