Skip to content Skip to footer

“Upstream”, al doilea single de pe următorul album THY VEILS, poate fi ascultat online

După succesul înregistrat cu precedentul single „Influx”, trupa THY VEILS revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album „Next Forever”.

Pentru a celebra apariția noului single THY VEILS a programat un DJ set special, pe data de 10 februarie în Echoes Haus din București, în cadrul căruia vor fi dezvăluite noi căi de participare a publicului la călătoria „Next Forever”. De asemenea, vor fi dezvăluite pasaje sonore în exclusivitate extrase de pe acest viitor material discografic.

„Upstream” reprezintă o nouă etapă în sfera acestui univers futurist în care călătoria devine plimbare în deplină inspirație pe axul timpului. Un îndemn la visare într-o stare de conștiință activă și nemărginită mirare.

„Upstream” descrie un moment în care ne regăsim uneori, un soi de limpezire interioară cu care suntem înzestrați independent de voința noastră. Despre acest luminiș creator, Daniel Dorobanțu frontman-ul trupei, spune că: „Natura inspirației în sine vine înspre noi ca o cascadă – căzând în mod necontrolat, complet independent de voința cuiva, într-o curgere nesfârșită.”

O călătorie ce așază călătorul în calea cunoașterii desăvârșite, neviciată, dincolo de legile proprii, dar în acord deplin cu rânduiala cosmică. „Upstream” este o compoziție despre modul în care ne detașăm de voință și ne deschidem ființa, asemeni unor ferestre către o lume pierdută, pentru a regăsi lumina care ne inspiră devenirea.

De altfel, inspirația, ca principiu de reprezentare a cosmosului în ființă, este și laitmotivul viitorului material THY VEILS. Așadar, piesa „Upstream” ni se dezvăluie ca o nouă filă ce se adaugă la întreg, un indiciu ce ghidează auditoriul către deslușirea tainelor ce alcătuiesc această odisee audiovizuală numită, „Next Forever”.

Viitorul nostru album ‘Next Forever’ este o cale pavată cu inspirație în care, fiecare cărămidă care ne aduce mai aproape în această poveste este un microcosmos de experiențe, viziuni si povești personale.

Daniel Dorobanțu

„Upstream” reproduce în sunet starea pe care liniștea întoarcerii acasă o croșetează în sânul ființei, ca rezultat al unei căutări anevoioase și de lungă durată ajunsă la final. „Ori de câte ori crezi că ți-ai atins limita, inspirația se află la doar câțiva pași dincolo de ea – la izvorul cascadei, unde transcendem sinele. În acel moment, căutarea se simte ca o întoarcere acasă.”

Lasă un comentariu