Skip to content Skip to footer

Weekend cu antreprenori locali la Mezanin Market pe 14-15 Octombrie

Mezanin Market continuă sezonul târgurilor de toamnă la Palatul Universul, Cișmigiu, și suntem nerăbdători să vă avem alături pe 14 și 15 octombrie.

Vă așteaptăm cu o atmosferă relaxată și oameni pasionați de obiecte și idei creative, veți putea savura și o cafea delicioasă de la Beans&Dots în Cartierul Creativ, lângă Cișmigiu.

Fiecare weekend aduce o selecție nouă de peste 30 de antreprenori locali din categorii variate, precum papetărie, cărți educative, bijuterii, produse de design interior, produse gourmet, haine pentru copii și adulți, produse eco-friendly, accesorii speciale, cosmetice naturale și jucării artizanale.

📆 14&15 octombrie Mezanin Market ★ Cartierul Creativ

🌿 De la ora 10 până la 19! Intrarea liberă!

📍 Str Ion Brezoianu 23-25, la Beans&Dots, lângă Cișmigiu

👉https://fb.me/e/1v0RWbpEQ

Anul acesta, am sărbătorit peste 40 de târguri de weekend, cu peste 50.000 de vizitatori și peste 200 de mici afaceri și inițiative locale. Mezanin Market continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le asculte poveștile înainte de a cumpăra. La Mezanin Market, publicul și expozanții devin prieteni, iar atmosfera este prietenoasă și plină de zâmbete. Este un eveniment unde contează vânzările, dar și bucuria întâlnirilor și a conexiunilor, parteneriatelor și colaborărilor care iau naștere după fiecare weekend petrecut împreună.

Mai sunt patru weekenduri cu Mezanin Market până la sfârșitul anului, iar aceste evenimente sunt susținute de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești. Salvați datele în calendar și veniți să vă bucurați de magia Mezanin Market pe:

  • 11 & 12 noiembrie
  • 2 & 3 decembrie
  • 9 & 10 decembrie
  • 16 & 17 decembrie

Echipa Weekend Sessions vă invită la Mezanin Market

14 & 15 oct | intrare liberă | + 30 de antreprenori locali | Mezanin Market la Beans&Dots

Lasă un comentariu