Skip to content Skip to footer

Weekend Sessions la Grădina Botanică pe 10 & 11 septembrie

Evadează din oraș în Grădina Botanică (Șoseaua Cotroceni, 32) și întâlnește-te la Weekend Sessions cu muzicieni, scurtmetraje și ateliere pentru copii.

Din programul acestui weekend: sesiuni muzicale cu STORYTELLERS Acoustic Blues Project „MUZICI si POVESTI din Istoria Folk Blues-ului”, Michael Drew (sesiune de pop suprarealist), pe 10 septembrie, urmate pe 11 septembrie de sesiuni cu trupa Lunatic (alternative) și Mara Halunga & Cauê de Marinis Project (jazz brazilian). În ambele zile, participanții vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Radu Nițescu și Iulian Morar, UnShame Dance – sesiune de dans contemporan cu Irina Marinescu, sesiune de mindfulness și relaxare cu Ștefan Teodorescu, MindfulNester, ateliere creative pentru copii, proiecții de film de la UNATC.

Duminică, la 18.00 vor fi invitați speciali Weekend Sessions jurnaliști de la ROMANIA, TE IUBESC! Sub copacii mari din Grădina Botanică vedem alături de creatori primul reportaj din campania 𝖱omânia la 𝖯𝖤𝖳 semnat de Rareș Năstase care va fi prezent alături de Cristian Leonte.

Weekend Sessions la Grădina Botanică „D. Brandza”, Universitatea din București, Șoseaua Cotroceni, 32.
Sâmbătă și duminică, de la 16.00 la 21.00.
Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită.

Lasă un comentariu