Skip to content Skip to footer

Weekend Sessions la Grădina Botanică 🌿

Programul acestui weekend include sesiuni muzicale cu Alma Nicole, (pop-indie), Mara Halunga & Cauê de Marinis Project (jazz brazilian), iar pe 22 mai: Maxim Belciug (recital chitară clasică), Skye Collective (jazz).

În ambele zile veți putea participa la sesiuni de poezie – performance cu Mugur Grosu, sesiuni la Cortul Terapeutic cu psihoterapeut Ștefania Dudău, sesiuni de yoga cu Beatrice Crancu, ateliere creative cu flori presate cu Magda Ștefan, proiecții de film de la UNATC și Institutul Francez.

 

  • Weekend Sessions la Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni, 32
  • Sâmbătă și duminică, de la 16.00 la 21.00
  • Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită
  • Un bilet este 60 lei online și 70 lei la intrare

 

Programul de picnicuri culturale continuă timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității din București, Șoseaua Cotroceni. Sesiunile vor reuni peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, filme, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii. Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro – platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

 

Vă invit și la:
Mezanin Market – un program anual de 20 de târguri cu mici antreprenori din diferite domenii la Palatul Universul, avem aproape 100 de mici antreprenori și așteptăm peste 20.000 de oaspeți
Roditor Food Market – o scenă de prezentare a micilor antreprenori printr-un market place dedicat www.roditorfoodmarket.ro și 40 de evenimente pe terase și spații frumoase din București sub Pop-Up Roditor

Lasă un comentariu

0/100