Skip to content Skip to footer

„your italian summer” @ Spotify (playlist de iulie #2)

Trope-ul vacanței cu prietenii într-un chateau din Italia e tot ce-ți doreai vara asta, însă life keeps getting in the way? Nu-i nimic, am pregătit un playlist care să te transporte direct acolo fără costuri de avion.

Playlist-ul lunii iulie combină genuri pentru toate gusturile, de la disco până la future pop, cu note de funk și jazz pentru iubitorii de groove. Acesta face o treabă minunată la a te transporta în destinația de vacanță dorită chiar de la tine din pat atunci când este prea cald să ieși din casă. Iar dacă ești ca mine și înveți italiană pe Duolingo de ani de zile, poate fi chiar un prilej bun de a exersa prin lip syncing.

„your italian summer” te va purta prin toate etapele unei veri de neuitat, de la petreceri electrizante de muzică electronică care se întind până a doua zi aproape de prânz. Vei trăi povești de dragoste trecătoare, dar cu o intensitate uriașă de moment, care pot face și cel mai mare cinic să se transforme în hopeless romantic.

Pregătește-te pentru artiști din toate timpurile: nume clasice ale muzicii italienești prin care e posibil să bond-uiești cu părinții, precum inconfundabilul Fred Buscaglione, Pino D’Angio și swing-ul său distinctiv și Donatella Rettore, cunoscută pentru piesele sale pline de viață. Pe lista artiștilor fresh, mai puțin cunoscuți, se încadrează Dov’e Liana, care impresionează prin lirism profund, I Coccodrilli pentru când ai nevoie de o doză de energie și Giacomo Turra pentru interpretări soulful și jazzy.

Il mar… il mar…

Stasera appartiene a noi

La luna negli occhi tuoi

Stasera mi fa sognar…

Amore fermati – Fred Bongusto

„your italian summer” vine cu o recomandare de vacanță cu vibe visător, care promovează crearea de noi amintiri pe un fundal ce îmbină trecutul cu prezentul. Așa că ascultă-l și haide să facem „marea să fie a noastră”.

*

Happ.ro vine în fiecare lună cu un nou playlist de pus pe repeat, de lărgit orizonturi muzicale și de simțit bine. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă ce ți-am pregătit. Încercăm constant să venim cu un vibe care să te surprindă și care să-ți facă luna mai bună.

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu