Skip to content Skip to footer

Concert Partizan, pe 12 iulie, la Expirat

Miercuri, 12 iulie, Partizan aduc suflul natural al străzii bucureştene pe terasa de la Expirat Halele Carol, într-un concert acustic cum n-a văzut Parisul.

Partizan, o trupă cu o istorie incredibilă, va cânta sub cerul liber, în grădina de la Expirat, într-un cadru cât se poate de relaxat, mai aproape de oameni și departe de griji. Ca niște cameleoni muzicali, partizanii vor insufla o nouă viață pieselor lor, astfel încât publicul să se bucure de noi „arome”, așa cum orice meloman pasionat are nevoie din când în când. Ce poate fi mai frumos decât un grup vesel, o „Fata Mea” și ceva rece în mână, în buza parcului Carol?

Partizan este o formație românească de muzică rock fondată în București în 2001. Discografia trupei conține 3 albume de studio: „Am cu ce” (2002), „București” (2003) și „Timpuri Noi” (2019). Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Detalii despre concert pot fi găsite pe pagina dedicată: https://fb.me/e/Hgiaz9i9A

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/86965/

Light Sessions este o serie de concerte organizate de Bandbook în colaborare cu Expirat Halele Carol, din dorința de a ne aduce mai aproape de artiști, într-un cadru intim, sub cerul liber. Provocarea lansată trupelor va fi aceea de a veni în fața publicului din București cu interpretări stripped-down, acustice sau down tempo ale muzicii lor. Cei ce vor urca în această vară pe scena din curtea Expirat sunt Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Partizan, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu, Bucium și Delta Pe Obraz.

Mai jos este programul integral al seriei Light Sessions by Bandbook:

  • 14 iunie – Dora Gaitanovici Eclectic
  • 22 iunie – Cristina Lupu
  • 12 iulie – Partizan
  • 02 august – Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu
  • 16 august – Bucium acustic
  • 14 septembrie – Delta pe Obraz

Toate informațiile despre concertele din cadrul seriei Light Sessions pot fi găsite accesând următoarele link-uri:

https://www.munteanurecomanda.ro/bandbook/

https://www.facebook.com/bandbook.ro/

https://www.instagram.com/bandbook.ro/

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să îşi atingă şi să îşi fructifice potențialul.

Lasă un comentariu